Sensing the Future of Hedehusene

Sensing the Future Balloon

Projektet ”Sensing the future of Hedehusene”, som kunstneren Christian Nold og Softhook Design står bag, inviterer folk til at deltage i at sanse, opleve og diskutere Hedehusene som det er nu såvel som byens fremtid.

Christian Nold har i de seneste år skabt en række nyskabende projekter over hele verden hvor kunst, teknologi og mennesker mødes. Projektet er en del af byrumsprojektet LysLyd og den festival som løber af stabelen i København i august 2009.

Softhook Design foreslår at man i løbet af august måned installerer et system af sensorer i Hedehusene, som måler støj og CO2 forurening. Udover dette vil der være en række digitale “stemmeurner,” der gør det muligt for folk at udtrykke deres oplevelse af Hedehusene.

De samlede målinger og afstemning vil blive samlet og vist “live” på en stor helium ballon – som man kender for meteorologiske balloner – ved Hedehusene station. Stationen bliver i august indrettet som informationcentral, hvor man kan se nærmere på måleresultaterne, få mere at vide og diskutere projektet.

Timeline

1 Comment

Have your say

:

:

Powered by WP Hashcash